مدیریت مطالب جدید در دستان شما..


آرشيو مطالب

6 خرداد 1393

1 خرداد 1393

3 ارديبهشت 1393

1 ارديبهشت 1393

6 فروردين 1393

5 اسفند 1392

3 اسفند 1392

2 اسفند 1392

6 بهمن 1392

3 بهمن 1392

7 دی 1392

6 دی 1392

4 دی 1392

3 دی 1392

2 دی 1392

1 دی 1392

لینک دوستان

قالب وبلاگ

رز سیاه

جی پی اس موتور

جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیایی تازه و آدرس zarif.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا


نويسندگان
رضا
بازی ها

نويسندگان
اپل , اندروید , اپل , سامسونگ , بازی , تبلت , سامسونگ , اینترنت , سونی , سونی , نرم افزار افزایش , گوشی موبایل , آیفون , مایکروسافت , ویندوز ,


درباره وبلاگ



گویند افلاطون بر سر آکادمی خود بنری زده بود که هر کس تکنولوژی نمی داند وارد نشود. سلام دوستان این رسانه برای افزایش دانش شما عزیزان تعبیه شده. به طورکل می توان اعلام کرد که بیشتر مطالب این وبسایت به صورت آزاد برای عموم نگاشته شده اما امکان این هم وجود دارد که در آینده برخی از مطالب سرفا جهت اعضا ی سایت آماده بشود پس بهتره همین الآن عضو سایت بشین. رضا

پیوند های روزانه

ساختن وبلاگ

شماره پیمان کارها

حمل ته لنجی با ضمانت از دبی

خرید از چین

قلاده اموزشی ضد پارس سگ

تمام پیوند های روزانه

مطالب پیشین

خاطرات خود را ری‌استارت کنید

ثبت 9 رکورد اورکلاکینگ با مادربردهای سری 9 گیگابایت

اپلیکیشن جام‌جهانی ، میز غذاخوری را تبدیل به زمین فوتبال می‌کند

گوگل در حال ساخت شبکه وای‌فای بر فراز ابرها

آغاز جام بازی‌های رایانه‌ای خلیج فارس در خرداد ماه

HP 7 Plus یک تبلت 100 دلاری با اندروید جلی‌بین است

اینستاگرام با حکم قضایی فیلتر می شود

جزییات کنفرانس توسعه دهندگان اپل WWDC 2014

اپل خواستار توقف فروش محصولات سامسونگ شد

آیا استفاده از پروتئین‌ها حس بویایی را به گجت‌ها می دهد؟

گلکسی‌ نوت 4 مجهز به قابلیت‌های جدید نرم‌افزاری خواهد بود

شارژر بی‌سیم جی 3 ال‌جی متفاوت از دیگر شارژرهای بی‌سیم است!

فایل منیجر ویندوزفون 8.1 مایکروسافت تا آخر خردادماه از راه می‌رسد

جی 3 ال‌جی با پشتیبانی تا 2 ترابایت مجهز خواهد بود

قیمت گوشی Sony Xperia Z2 در ایران مشخص شد

خوبی ها و بدی های عینک گوگل را بخوانید

هدست G430 ؛ صدایی به وسعت میدان جنگ

گوشی دوسیم‌کارته فقط HTC Desire 700

بازی‌های ویدیویی نایاب و گران‌قیمت

تبلیغات


تبلیغات



آمار بازديد

:: تعداد بازديدها:
:: کاربر: Admin

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 19
بازدید ماه : 206
بازدید کل : 34530
تعداد مطالب : 105
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1

Online User


دلایل عدم رغبت افراد به استفاده از ویندوز 8

برخی مخالف این حرف بیل گیتس که می گفت همیشه جدیدتر ها بهترند، هستند . همانطور که با گذشت زمان این موضوع ثابت شده است ، بعد از انتشار ویندوز ME ، همه ترجیح می دادند تا از همان ویندوز ۹۸ قدیمی خود استفاده کنند تا اینکه به ویندوز ME ارتقا یابند . اکثرا از صفحه ی آبی آن شکایت داشتند . همچنین در هنگام عرضه ی ویندوز ویستا به دلیل سرعت پایین آن در تبادل داده ها اکثرا ترجیح می دادند تا از همان ویندوز XP قدیمی خودشان استفاده کنند . حال به نظر خیلی از افراد ویندوز ۸ هم مثل همان ویندوز ویستا و ویندوز ME نتوانسته تا جایی در بین کاربران باز کند .

هرچند که این سیستم عامل از سرعت پردازش خوبی برخوردار است اما به راحتی می توان گفت که مشکل این سیستم عامل در ظاهر آن است نه در نحوه ی عملکرد آن ، حتی این سیستم عامل از نظر امنیتی هم بسیار خوب و پیشرفته است .

مشکلاتی که در این سیستم عامل وجود دارند مشکلاتی مثل بوت شدن به Metro به جای بوت مستقیم به دسکتاپ یا یک جایگزین برای منوی Start هستند که بیشتر از این بابت کاربران را ناراضی کرده است. اما نظر اغلب کاربران این است که می خواهند که به جای اینکه وقت شان در این رابط گرافیکی جدید گرفته شود ، مستقیما به دسکتاپ بروند . شاید این موضوع در مواقعی که افراد برای انجام یک کار ضروری عجله هم دارند بیشتر خودش را نشان دهد .


مشکل دیگر این نسخه از ویندوز عدم وجود امکان Search واحد در آن است . برای جستجو فایل ها و برنامه ها در ویندوز ۷ به راحتی با تایپ نام مورد نظر در قسمت جستجوی ویندوز می شد آن را پیدا کرد و به راحتی آن را باز کرد و هر کاری را قصدش را داشتید  می توانستید در آن انجام دهید . اما متاسفانه چنین امکانی برای این نسخه ی جدید وجود ندارد . شما فقط می توانید در برنامه های نصب شده به دنبال فایل مورد نظرتان بگردید و بعد اگر خواستید تا آن برنامه را باز کنید و در آن تغییراتی را ایجاد کنید فقط می توانید از قسمت تنظیمات این کار را انجام دهید . که در برخی برنامه ها تنظیمات در زیر قسمت برنامه است و در بعضی در قسمت تنظیمات ویندوز است و برای برخی هم در هر دو جا است . خب این عدم یک پارچه بودن جستجو باعث می شود تا افرادی که برای کار در این ویندوز مقاله می نویسند مجبور باشند تا یکی یکی همه را به طور جداگانه توضیح دهند .

یکی دیگر از دلایلی که از اهمیت خاصی هم برخوردار است ایجاد یک Microsoft Store  بود . کاربران زیادی بعد از شنیدن این خبر از سمت شرکت مایکروسافت بسیار خوشحال شدند اما بعد از اینکه برای خرید برنامه ها به آن مراجعه کردند متوجه شدند فقط لینک دانلود بعضی از برنامه های آنجا موجود است و خبری از برنامه های دسکتاپ نیست حتی امکان آپدیت و راهنمای نصب و همگام سازی بین دستگاه ها هم قرار داده نشده است . همین امکان جدیدی که می توانست کمک خوبی به کاربران بکند نتوانست جایی در بین آنها باز کند .


از دید کاربران یک مشکل دیگر هم در این سیستم عامل وجود داشت و آن مواجه شدن کاربران با یک لاک اسکرین بعد از هر بار لاگین به ویندوز بود . غیر فعال کردن این مورد هم مستلزم داشتن اجازه ی رجیستری بود . هربار که اشاره گر موس به گوشه ی صفحه ی نمایش برود علائم و نشانه هایی نشان داده می شد که تقریبا شما را از انجام کاری که میخواهید انجام دهید منحرف می کند . تغییرات دیگری هم نسبت به ویندوزهای قبلی در آن وجود دارند که از نظر برخی کاربران خوشایند نیست مثل انتخاب یک شبکه ی Wi-Fi از بین شبکه های موجود که ظاهر و کاربرد آن کمی متفاوت شده است مثلا اگر یک شبکه را انتخاب کنید  بعد بخواهید آن را تغییر دهید بلافاصله نمی توانید این کار را انجام دهید . همچنین با کلیک بر روی آیکون صدا یا باتری یک پاپ آپ باز می شود .مورد دیکری هم وجود دارد که نباید آن را فراموش کنید آن هم این است  که محل پیش فرض قرار گرفتن فایل هایتان را هم باید در این ویندوز تغییر دهید در غیر این صورت بعد از هربار باز کردن عکس ها یا فایل های ویدئویی یا PDF شما به صفحه ی اول رابط کاربری ویندوز باز خواهید گشت .

بعضی افراد معتقدند سیاست جدید مایکروسافت مبنی بر حذف تدریجی دسکتاپ از محیط ویندوز کار بسیار خوبی است و باید کم کم به جای دسکتاپ افراد مستقیما به رابط کاربری Modern جدید ویندوز بروند .

 اما ما معتقدیم این ایده برای کسانی که فقط از سیستم برای انجام کارهای ساده ای مثل چک کردن حسابهای کاربری آنها یا وب گردی استفاده می کنند مناسب است اما برای کسانی که استفاده های تخصصی تری از کامپیوتر می کنند اصلا مناسب نیست . برخی از دلایلی ذکر شده در مورد این که  چراکاربران از این رابط کاربری جدید راضی نیستند را با هم بررسی می کنیم . یکی از آنها این است که استفاده ی همزمان از دو اپلیکیشن در کنار هم در ویندوز ۸ امکان پذیر نیست . مثلا زمانی که افراد یک سایت را باز کرده اند و همان زمان در حال نوشتن یک متن در فایل ورد هستند در ویندوز ۷ می توانند از نصف صفحه برای باز کردن آن سایت استفاده کنند و از نصف دیگر صفحه برای نوشتن در ورد . بدین صورت می توانستند به راحتی از روی صفحه ی سایت برای خودشان یادداشت برداری کنند . در این حالت رنگ نوار عنوان برنامه ای که روی آن کلیک کرده بودیم همان رنگ اصلی تم و آن اپلیکیشن دیگر به رنگ کم رنگ تری در می آمد . از نظر کاربران این بهترین ویژگی ویندوز ۷ و ویندوز های ما قبل آن است که در ویندوز ۸ حذف شده است .


یکی دیگر از مشکلاتی که کاربران از آن شکایت می کنند عدم ساپورت این ویندوزاز رزولوشن های بالا است . به گفته ی یکی از کاربران که یک مانیتور ۱۷ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰ پیکسل داشته ، اپلیکیشن های Modern ویندوز ۸ از کیفیت بالای این رزولوشن استفاده نمی کنند . به گفته ی وی نظراو نسبت به ویندوز ۸ این است که این ویندوز فقط برای لپ تاپ های ۱۳۶۶*۷۶۸ پیکسلی با اندازه ی ۱۳ اینچ آن هم از نوع صفحه نمایش های لمسی طراحی شده است و به درد رزولوشن های بالاتر نمی خورد .

نکته ی دیگری که نظر اکثر کاربران را در این مورد به خود جلب کرده است اکو سیستم یا همان محیط ویندوز ۸ است . اکثر افراد این رابط کاربری را دوست ندارند و معتقدند که هنگامی که کاربر در محیط آن قرار می گیرد فقط حق استفاده از برنامه هایی از قبیل Bing ، SkyDrive و Xbox Live را دارد و فقط می توانند به صورت آنلاین از Xbox Music آهنگ بخرند یا اینکه در Windows Store بازی های موبایل را انجام دهند . حتی اگر بخواهند از یک تقویم آنلاین استفاده کنند بهتر است که از تقویم مایکروسافت استفاده کنند چون ویندوز ۸ نمی تواند با تقویم گوگل همگام سازی کند . در این ویندوز Video App بیشتر بر روی فروختن ویدئو ها به کاربران تمرکز کرده تا اینکه به آنها اجازه دهد ویدئوهای خودشان را ببینند. اما به نظر شما آیا کاربران از این شرایط راضی هستند ؟ به نظر برخی افراد اکثرا همه تمایل دارند از هر سرویس و اپلیکیشنی که دوست داشتند استفاده کنند . مثلا بتوانند از Google ، Steam ،  Rdio‌و یا Netflix استفاده کنند و مجبور نباشند فقط از برنامه های سازگار با رابط کاربری ویندوز ۸ استفاده کنند . خیلی از سرویس های محبوب مثل iTunes اپلیکیشن های سازگار با ویندوز ۸ را ندارند .

از نظر آنها این یک پلت فرم محدود و بسته است و دست افراد را در استفاده از برنامه ها و سرویس های مختلف بسته است .

با این حال و حتی اگر رابط کاربری Modern ویندوز ۸ را هم نا دیده بگیریم ، باز هم به نظر کاربران Windows Store یک مکان ناراحت کننده به حساب می آید ! در این Store هرچند تعداد اپلیکیشن ها افزایش یافته است اما از کیفیت خبری نیست و به نظر آنها کیفیت به مراتب مهمتر از کمیت است .

حال به ویندوز ۷ بر می گردیم . بعد از تلاش برای دوست داشتن ویندوز ۸ و دسکتاپ آن ، رفتن به ویندوز ۷ همان حس خوب همیشگی را به کاربران می دهد . دیگر نیازی به غیر فعال کردن برخی از ویژگی های نا مطلوب سیستم و یا فعال کردن برخی ویژگی های آن وجود ندارد و همه چیز در شرایط ایده آل به طور پیش فرض قرار گرفته است .

شاید ماندن در همین نسخه از ویندوز کمی حس عقب افتادن از تکنولوژی را به کاربر بدهد اما در عوض کلی مزایای دیگر دارد . به نظر کاربران اینکه می توان با یک پردازنده ی  Core i7 از سرعت بوت بالاتری برخوردار شد یا اینکه در هنگامی که به سیستم نیازی ندارند می توانند آن را hibernate کنند و یا در حالت Sleep قرار دهند یک حسن بزرگ به شمار می رود .

با این حال به نظر کاربران کیفیت بازی در ویندوز ۸ افزایش یافته هرچند که در بنچ مارک ها این ویژگی همسان کیفیت بازی در ویندوز ۷ به حساب آمده است . همینطور کپی کردن فایل ها هم در مقایسه با ویندوز ۷ از کیفیت عملکرد بالاتری برخوردار شده است . اما باز هم در مقایسه ی دسکتاپ این دو  با هم ، همه به دسکتاپ ویندوز ۷ رای می دهند تا اینکه طرفدار دسکتاپ ویندوز ۸ باشند . همه معتقدند راحتی و آزادی که افراد در کار کردن با دسکتاپ ویندوز ۷ دارند باعث شده تا همه به دنبال آن باشند و اکثرا هم به همین دلیل نمی توانند از آن دل بکنند .


با توجه به اینکه در ویندوز ۸٫۱ تا حدی این مشکلات اصلاح شد اما هنوز هم نارضایتی ها از ویندوز ۸ اظهار می شود . حتی با اینکه ویندوز ۸٫۱ تقریبا ویندوز بدون مشکلی است اما باز هم کمتر کسانی تمایل به استفاده از آن  دارند .در بخش های قبلی تاحدی این موضوع را بررسی کردیم اما در این بخش می خواهیم به یک جمع بندی کلی برسیم .

بعد از کلی بحث و تبادل نظر افراد در این زمینه و همچنین استفاده از تجربیات کاربرانی که از این نسخه از ویندوز استفاده کرده بودند به این نتیجه رسیدیم که این ویندوز به طور حتم مشکلاتی داشت که باید برطرف می شد و تا حدی هم در نسخه ی بعدی آن برطرف شد . اما اینکه این نسخه خودش و به تنهایی چه مشکلاتی داشت که باعث نا رضایتی افراد شده بود را به طور کامل بررسی کردیم .

نتیجه ای که می توان از این موضوع گرفت این است که این ویندوز با توجه به رابط کاربری که دارد بیشتر برای صفحه نمایش های لمسی خوب است مثلا برای تبلت ها یا آن دسته از لپ تاپ هایی که صفحات لمسی دارند .


به نظر عده ی زیادی از افراد اگر این سیستم عامل امکان snap شدن اپلیکیشن ها را در حالت مشاهده ی ۵۰/۵۰ قرار دهد یا اجازه ی نصب اپلیکیشن های Modern بیشتری را روی صفحه ی نمایش به کاربرانش بدهد ، یا اینکه از رزولوشن های بالا هم پشتیبانی کند و مهمترین مشکل یعنی نبود امکان جستجو در کل ویندوز را هم برطرف کند تمام مسائل حل می شود . که مایکروسافت با توجه به همین مشکلات در نسخه ی بعدی تا حدی این مسائل را بر طرف کرد اما همچنان برخی از این نسخه هم ایراداتی می گیرند که جای تامل دارد .

عده ی زیادی از افراد معتقدند ویندوز ۸ به دلیل اینکه کاربران را محدود کرده بود جایی در بین آنها باز نکرد و اینکه نسخه ی ویرایش شده ی بعدی هم با همین مشکل همراه بود آنها را به اوج نا رضایتی رساند . مایکروسافت که سعی در تغییر رویه ی خود داشت بعد از مشاهده ی این شکایات به کاربرانش قول داد تا به سلایق آنها احترام گذاشته و همانطور که وعده داده است ، می خواهد در ویندوز ۹ منوی استارت که یکی از مهمترین خواسته های افراد است را به محیط ویندوز باز گرداند .

به نظر خیلی ها این تغییراتی که اعمال شده بود می توانست بسیار مفید و خوب باشد اما بر خلاف این نه تنها خوب و مفید نبود بلکه با مخالفت های زیادی هم همراه شد .

در نظر سنجی که بین تعداد زیادی از کاربران این ویندوز انجام شد عده ی زیادی به واحد معتقد بودند که این ویندوز مشکلات زیادی داشته و هیچ کدام مایل به استفاده از این ویندوز نبودند . اکثر افراد  ویندوز ۷ را بنا به دلایلی که از بعد از انتشار اولین نسخه ی ویندوز با آن اخت گرفته بودند به ویندوز ۸ که هیچ یک از آن ویژگی ها را نداشت و حتی حد و مرزهایی هم برای آنها مشخص کرده بود ، ترجیح می دادند .

 به هر حال همه امیدواریم تا ویندوز ۹ هیچ یک از این مشکلات را نداشته باشد و بتواند تا حدی از نارضایتی افراد بکاهد .



:: برچسب‌ها: ویندوز 8,

نوشته شده توسط رضا در جمعه 2 اسفند 1392




آپدیت اندروید 4.3 اکسپریا اس پی Xperia SP سونی از راه رسید
آپدیت جدید در حال حاضر با فریمور نسخه ۱۲٫۱٫A.0.266 و تنها در استرالیا منتشر شده است. اما در چند روز آینده برای سایر کشورها نیز انتشار خواهد یافت.

Xperia-SP-Android-4.3

بالاخره انتظارهای کاربران اکسپریا اس‌پی پایان یافت و آپدیت اندروید ۴٫۳ جلی‌بین برای این گوشی از راه رسید. گوشی‌های سونی اکسپریا تی (Xperia T)، اکسپریا تی‌ایکس (Xperia TX) و اکسپریا وی (Xperia V) نیز باید متنظر آپدیت اندروید ۴.۳ باشند. آخرین اخبار حاکی از آماده سازی‌های نهایی آپدیت برای گوشی‌هایی که ذکر شد می‌باشد.

البته هنوز خبری از آپدیت ۴.۴ کیت‌کت منتشر نشده است. سونی در آذر ماه گذشته اعلام کرده بود که مدل‌های اکسپریا زد (Xperia Z)، اکسپریا زد ال Xperian ZL))، اکسپریا زد وان، (Xperian Z1)، اکسپریا زد آلترا (Xperia Z ultra) و تبلت اکسپریا زد (Xperia Z tablet) آپدیت اندروید ۴.۴ کیت‌کت را دریافت خواهند کرد. در گذشته اعلام شده بود که احتمال عرضه آپدیت اندروید کیت‌کت برای مدل‌های اکسپریا زد آر (Xperia ZR) و اکسپریا اس‌پی (Xperia SP) نیز وجود دارد، اما هنوز این خبر تایید نشده است.



:: برچسب‌ها: آپدیت , اندروید 4, 3 , اکسپریا اس پی , Xperia SP , سونی ,

نوشته شده توسط رضا در چهار شنبه 23 بهمن 1392




جدیدترین MP3 Player واکمن سونی درون بطری آب عرضه می‌شود!
سونی اخیراً دست به یک ابتکار جالب زده است. این شرکت برای تأکید و تبلیغ قابلیت ضدآب بودن MP3 Player واکمن جدیدش آن را درون بطری آب عرضه می‌کند!

Bottled-Walkman

سونی MP3 Player سری W واکمن خود را در کشور نیوزیلند در بطری‌های آب ورزشکاران عرضه می‌کند. نقطه قوت MP3 Playerهای سونی در برابر رقبایی مانند آی‌پاد شافل اپل ضدآب بودن آن است به طوری که شناگران هم می‌توانند بدون نگرانی از آن در طول شنا استفاده کنند. این مدل جدید که ترکیب خوبی از هدفون و موزیک پلیر محسوب می‌شود بدون نیاز به هیچ وسیله دیگری قابل استفاده بوده و در سه رنگ مشکی، آبی و سفید عرضه می‌شود.

bottled-walkman-wending-machine

جالب این‌جاست که سونی این واکمن را در باشگاه‌های ورزشی و استخرها در دستگاه‌های فروش خودکار در کنار نوشابه و آب معدنی خواهد فروخت! سونی این پلیر را “Bottled Walkman” نامیده است و قیمت آن برای نسخه ۴ گیگابایتی حدود ۵۴ یورو اعلام شده است. یک بار شارژ این پلیر برای گوش دادن به هشت ساعت موسیقی مورد علاقه‌تان کفایت می‌کند.



:: برچسب‌ها: MP3 Player , واکمن سونی , بطری آب,

نوشته شده توسط رضا در چهار شنبه 23 بهمن 1392




چگونه یک تماس ویدئویی را در اسکایپ ضبط کنیم؟
اسکایپ در ده سال گذشته به ابزاری برای برگزاری ارتباط تصویری از طریق اینترنت تبدیل شده و پس از خریداری این شرکت توسط مایکروسافت با قیمت ۸.۵ میلیارد دلار در سه سال قبل امکانات بیشتری نیز به آن اضافه شده است. محبوبیت اسکایپ به خاطر حفظ کیفیت و ارائه امکانات پیشرفته به صورت رایگان است، کاربران می‌توانند به راحتی از طریق ارسال متن، صدا و تصویر با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. علی‌‌رغم قابلیت‌های بسیار زیاد، اسکایپ از عدم امکان ضبط تماس‌ها رنج می‌برد. ضبط محتوای استفاده شده در اسکایپ می‌تواند در ساخت پادکست‌ها، مصاحبات و سایر موارد کار‌آمد باشد. خوشبختانه نرم‌افزارهای واسط (Third party) در اینجا به کمک اسکایپ آمده‌اند.


در این میان می‌توان نرم‌افزارهای راحتی را برای ضبط تماس‌های برقرار شده از طریق اسکایپ با کیفیت بالا پیدا کرد. بعضی از این نرم‌افزارها تنها به شما امکان ضبط صدا و تصویر را می‌دهند در حالی‌که بعضی دیگر کاربر را تنها به ضبط صدا از طریق اسکایپ محدود می‌کنند. کیفیت صدا در اسکایپ نیز مانند سایر ابزارهای برقراری تماس، دارای نوسان است، اما طبیعتا استفاده از نرم‌افزارهای پولی برای ضبط صدا در اسکایپ باعث بهینه شدن کیفیت تصاویر ضبط شده خواهند شد.

در این جا آموزش ضبط اسکایپ را از طریق نرم‌افزارهای پولی و رایگان بر روی سیستم‌عامل ویندوز و مک قرار می‌دهیم.

البته کیفیت انتقال صدا و تصویر در اسکایپ با توجه به منطقه‌ جغرافیایی متفاوت است. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که ضبط مکالمات بدون اخذ اجازه فرد مکالمه شونده، غیر قانونی می‌باشد و همیشه بهتر است که از قبل اجازه ضبط مکالمات گرفته شود.


ضبط محتوای اسکایپ از طریق نرم‌افزار رایگان MP3 Skype Recorder


مرحله اول:

 نرم افزار MP3 Skype Recorder را از اینترنت دانلود کرده و نصب نمایید. سپس اسکایپ را اجرا کنید، در جریان باشید که نرم‌افزار MP3 Skype Recorder برای مصارف شخصی ساخته شده است.


مرحله دوم:


با فرض بر اینکه فرد مورد نظر  در لیست تماس‌های اسکایپ از قبل موجود است، تماس را برقرار کنید، برای این کار در لیست سمت چپ نام وی را انتخاب کرده و در قسمت وسط نرم‌افزار گزینه سبز رنگ Call را انتخاب کنید. نرم‌افزار MP3 Skype Recorder به صورت اتوماتیک پس از برقراری تماس شروع به ضبط مکالمه خواهد کرد، یک پنجره کوچک نیز در پایین و سمت راست دسک‌تاپ که نمایانگر ضبط مکالمه در اسکایپ است باز خواهد شد، پس از اتمام مکالمه، نرم افزار به صورت اتوماتیک برای فایل ضبط شده نامی را انتخاب کرده و آنرا بر روی صفحه دسک‌تاپ ذخیره می‌کند. برای اتمام مکالمه نیز کافی است نماد تلفن قرمز را انتخاب کنید.

ضبط بوسیله نرم‌افزار پولی Pamela (نسخه ابتدایی این نرم‌افزار ۲۱ دلار، نسخه حرفه‌ای ۳۶ دلار و نسخه تجاری آن ۵۷ دلار قیمت دارد.)

مرحله اول

نرم افزار Pamela را از اینترنت دانلود و نصب نمایید. سپس اسکایپ را اجرا کنید. نسخه رایگان این نرم‌افزار تنها اجازه ضبط صدا و تصویر را با مدت زمان محدودی به کاربر می‌دهد، اما نسخه حرفه‌ای و خریداری شده امکانات دیگری را به غیر از ضبط تماس‌ها، نظیر سیستم پاسخگو تماس‌ها (Answering Machines) و برخی امکانات دیگر را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. البته قبل از خریداری نرم‌افزار تا ۳۰ روز می‌توانید از امکانات آن به صورت رایگان استفاده کرده و تصمیم نهایی را در خصوص خرید آن اتخاذ کنید.


مرحله دوم

 با فرض بر اینکه فرد مورد نظر  در لیست تماس‌های اسکایپ از قبل موجود است، تماس را برقرار کنید، برای این کار در لیست سمت چپ نام وی را انتخاب کرده و در قسمت وسط نرم‌افزار گزینه سبز رنگ Call را انتخاب کنید. سپس از شما برای ضبط تماس برقرار شده تاییده گرفته می‌شود، در اینجا گزینه Yes را برای ضبط تماس بفشارید. نرم‌افزار Pamela پس از اینکه تماس از طریق اسکایپ برقرار شد شروع به ضبط مکالمه می‌کند، مکالمه انجام شده پس از اتمام به صورت اتوماتیک ذخیره می‌شود. برای اتمام مکالمه نیز کافی است نماد تلفن قرمز را انتخاب کنید.

ضبط مکالمات اسکایپ توسط نرم‌افزار رایگان VodBurner


مرحله اول

نرم افزار VodBurner را از اینترنت دانلود کرده و نصب نمایید. سپس اسکایپ را اجرا کنید. VodBurner رایگان است و در نتیجه محدودیتی برای استفاده ایجاد نمی‌کند، شما می‌توانید به راحتی صدا و تصویر هر کدام از طرفین مکالمه را با فرمت‌های MOV، Mp4، M4A و سایر فرمت‌ها ذخیره نمایید.


مرحله دوم

در این مرحله با نام کاربری که در اسکایپ ساخته‌اید به نرم‌افزار VodBurner وارد شوید. در این مرحله VodBurner نیاز به ریستارت دارد.

مرحله سوم

پس از ورود مجدد به VodBurner با فرض اینکه فرد مورد نظر شما در لیست تماس‌های وارد شده از اسکایپ موجود است، نام وی را انتخاب کرده و بر روی آیکون سبز دوربین که در پنجره سمت راست موجود است کلیک نمایید. پس از برقراری تماس، بر روی گزینه دایره‌ای ضبط تماس که در پایین پنجره تماس قرار دارد کلیک کنید. پس از اتمام تماس نیز کافیست آیکون تلفن قرمز را انتخاب نمایید، فایل ضبط شده تماس شما به صورت اتوماتیک در مکان مشخص شده ذخیره خواهد شد.

ضبط صدا از طریق نرم‌افزار Call Recorder با قسمت ۳۰ دلار

 نرم‌افزار Call Recorder را دانلود و نصب نمایید. سپس اسکایپ را اجرا کنید. علاوه بر کیفیت بسیار بالای ضبط صدا و تصویر، Call Recorder قابلیت فشرده سازی، به اشتراک‌گذاری و بهینه نمودن کیفیت فایل ضبط شده را نیز دارد. متاسفانه نرم‌افزار رایگان ضبط مکالمات اسکایپ برای سیستم‌عامل مک وجود ندارد اما کاربران می‌توانند از نرم‌افزار Call Recorder نسخه مک استفاده کنند.


با فرض اینکه فرد مورد نظر شما در لیست تماس‌های وارد شده از اسکایپ موجود است، نام وی را انتخاب کرده و بر روی آیکون سبز دوربین که در پنجره سمت راست موجود است کلیک نمایید. پس از برقراری تماس، بر روی گزینه دایره‌ای ضبط تماس که در پایین پنجره تماس قرار دارد کلیک نمایید. پس از اتمام تماس نیز کافیست آیکون تلفن قرمز را انتخاب نمایید، فایل ضبط شده تماس شما به صورت اتوماتیک در مکان مشخص شده ذخیره خواهد شد.


:: برچسب‌ها: تماس , ویدئو , اسکایپ ,

نوشته شده توسط رضا در چهار شنبه 23 بهمن 1392




سریعترین مرورگر اینترنتی کدام است؟
صفحه وب در نبرد مرورگرها را می بینید که سریعترین آنها در پلتفورم های مختلف لیست شده است.

مقایسه سرعت مرورگرهای تحت وب روی پلتفورم ها و سیستم عامل های مختلف را بر اساس آنالیز 16,810,599,359 وب در اینفوگرافیک زیر مشاهده می کنید.

اطلاعات از تاریخ 10/7/2013 الی 11/7/2013 جمع آوری و آنالیز شده است.

مرورگرها روی دسکتاپ و لپ تاپ، موبایل و تبلت؛ بر اساس نوع سیستم عامل ویندوز و مکینتاش هر کدام جداگانه تحلیل و مقایسه شده است.

همان طوری که می بینید بلک بری نسخه 5 روی موبایل از همه سریعتر است و با مرورگرهای بعدی فاصله زیادی دارد.

در بخش دسکتاپ و لپ تاپ مرورگر کروم روی لینوکس با 2.04 ثانیه سریعترین، در محیط ویندوز نیز مرورگر موزیلا گیکو 11 با 3.64 ثانیه و در مکینتاش نیز کروم 30 با 3.44 ثانیه سریعترین مرورگر ها به شمار می روند.

برای دیدن اینفوگرافیک در ابعاد بزرگتر، روی تصویر زیر کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: مرورگر , اینترنتی,

نوشته شده توسط رضا در چهار شنبه 23 بهمن 1392




قابل توجه دارندگان سرورهای اچ پی
از 19 فوریه دارندگان سرورهای اچ پی سری Proliant در سراسر جهان با محدودیت "به روز رسانی رایگان" مواجه می شوند مگر اینکه بابت خدمات موافقتنامه جدید امضا کرده و هزینه آن را بپردازند.
 
نمونه زیر پیامی است از سوی اچ پی برای به روز رسانی Firware سرور پرولیانت:

اچ پی ساپورت سنتر بر اساس وارانتی دستگاه اجازه به روز رسانی Firware  را خواهد داد و کشانی که همچنان تحت وارانتی هستند، می توانند از این خدمات بهره ببرند.

ماری مک کوی قائم مقام در بخش پشتیبانی سرور اچ پی در وبلاگ خود نوشت: از 19 فوریه 2014 هر نوع به روز رسانی از طذیق مرکز پشتیبانی {لینک} صورت خواهد گرفت که کاربرانی که وارانتی معتبر دارند می توانند از خدمات بهره مند شوند. به گفته وی مشتریانی که سرمایه گذاری های بزرگ روی اچ پی کرده اند همچنان سرویس ها و خدمات خوب نصیب شان می شود.

گفتنی است سرور های اچ پی سری پرولیانت با تخفیف های 300 دلاری به مشتریان حتی از سوی شرکای تجاری اچ پی به خریداران داده شده است و حالا اچ پی با این سیاست می خواهد مارجین و سود خود را به حداکثر برساند.

جالب اینجاست که بسته های به روز رسانی برای فروش از 350 دلار شروع می شود و این بیشتر از رقم تخفیف داده شده به مشتریان پرولیانت هنگام خرید در سالهای قبل است که اچ پی پول آنها را می خواهد به سوی خود بازگرداند.

نکته دیگری که کاربران باید بدانند این است که اچ پی سرور پرولیانت مدل MicroServer N40L را که در شکل زیر می بینید به صورت گسترده با تخفیف 300 دلاری برای بیزینس های کوچک عرضه کرد.

این عرضه زمان بدی بود چرا که بعدا  ویندوز سرور 2012 نسخه R2 و بعدا ویندوز 8.1 آمد و بسیاری از کاربرانی که این دستگاه را برای کارهای کوچک خود خریداری کرده بودند با کرش سیستم و بالا نیامدن سیستم بعد از نصب ویندوز مواجه شدند. اچ پی با ازدیاد شکایت کاربران مجبور شد تا وصله فیکس کننده مشکل را عرضه کند و این اواسط نوامبر 2013 بود و عرضه نسخه Firware به روز شده را شروع کرد. اما نکته جالب اینکه وارانتی دستگاه 1 سال بیشتر نبود و از لحاظ نرم افزاری نیز وارانتی 90 روزه تعریف شده بود.

این نوع کاربران نیز مجبور شدند بین 120 تا 200 دلار برای حل مشکل پرداخت کنند. مثلا عرضه دستگاه آگوست 2012 بوده و ماه قبل خریداری این دستگاه را خریده است و حالا باید خریدار پول اصافی بابت وارانتی و به رو زرسانی پرداخت کند.

نمونه زیر را ببینید:

مشکل فنی ایجاد شده برای سرورهای پرولیانت حین انتقال دیتا روی هاردهای ساتا که باعث شد تای سرورها کارایی خود را از دست بدهند (مدل 2011) و بعد اچ پی مجبور شد تا وصله خاصی را برای آن تحت عنوان critical fix عرضه کند. اکنون با سیاستهای جدید کاربران باید برای چنین خدماتی نیز هزینه بپردازند.

این سیاست جدید در حالی تعریف شده که سرورهای DELL به روز رسانی نرم افزاری و بایوس اش رایگان بوده و کاربران دچار مشکل نمی شوند. سیسکو نیز که از مدتها قبل برای دانلود باید کاربران موافقتانمه UCS راامضا می کردند، باید قرارداد معتبر نشان دهند.(برای روترها و سوئیچ ها)

آی بی ام نیز از کاربران خود جهت پشتیبانی میکروکدها entitlement validation  طلب می کند.

به هر حال پالیسی اچ پی سخت تر شده تا شاید سود بیشتری در بخش سرورها عاید کمپانی کنند.



:: برچسب‌ها: سرور , اچ, پی , Hp ,

نوشته شده توسط رضا در چهار شنبه 23 بهمن 1392




بازار از پلی‌استیشن 4 «تقریباً خالی شده»، ویتای جدید و نازک‌تر بهار می‌آید
سونی امروز هم درباره فروش پلی‌استیشن 4 خبرهایی به طرفدارانش داد و هم آن‌ها را با مژده عرضه پلی‌استیشن ویتای جدید در آمریکا خوشحال کرد.

 

سونی مدعی است که تقاضا برای پلی‌استیشن 4 همچنان در اکثر بازارها از عرضه این کنسول بیش‌تر است، حتی با گذشت بیش از یک ماه از فصل تعطیلات پایان سال 2013. این کمپانی امروز مراسمی رسانه‌ای ترتیب داد تا مطبوعات را در جریان آخرین اطلاعات از پلی‌استیشن 4 قرار دهد. و البته اعلام کند که مدلی نازک‌تر از پلی‌استیشن ویتا قرار است بهار امسال به بازار آمریکا باید. این مدل پاییز سال گذشته در ژاپن و هفته پیش هم در بریتانیا عرضه شده بود.

سایت مشهور IGN می‌گوید در یکی از اسلایدهای ارائه رسانه‌ای سونی نوشته شده بود: «پلی‌استیشن 4 در همه فروشگاه‌ها تقریباً تمام شده است، اگرچه عرضه به فروشگاه‌ها دائماً ادامه دارد.» این کمپانی هیچ آمار جدیدی از فروش کنسول ارائه نداد. اوایل ماه ژانویه، حدود یک ماه پیش، سونی اعلام کرده بود که 4.2 میلیون پلی‌استیشن 4 تا پایان سال 2013 در تمام دنیا به فروش رفته است.

به گفته کمپانی، 90 درصد صاحبان پلی‌استیشن 4 آن را به اینترنت متصل می‌کنند. این در حالی است که سه سال طول کشید تا این آمار برای پلی‌استیشن 3 به 70 درصد برسد.

 
خبر بزرگ‌تر این‌که مدل جدیدتر و بهبودیافته پلی‌استیشن ویتا بهار امسال بالأخره خود را به آمریکا می‌رساند و در قالب بسته‌ای به قیمت 199.99 دلار عرضه خواهد شد. این بسته شامل خود کنسول، یک کارت حافظه 8 گیگابایتی، و یک نسخه رایگان از بازی ترکیبی اول شخص و نقش‌آفرینی «زمین‌های مرزی 2» است. نسخه مخصوص ویتا شامل شش بسته قابل دانلود بازی هم هست.

مدل جدید PCH-2000 و وای‌فای پلی‌استیشن ویتا 20 درصد نازک‌تر و 15 درصد سبک‌تر از مدل‌های قبلی است و حافظه داخلی 1 ترابایتی نیز دارد. در این مدل جدید، به جای صفحه OLED از صفحه LCD استفاده شده تا عمر باتری از 5 ساعت به 6 ساعت بازی مداوم افزایش پیدا کند.

هنوز مشخص نیست که آیا ویتای جدید قرار است به کلی جای ویتاهای قبلی را در بازار آمریکا بگیرد یا نه، و آیا سونی برنامه دارد کنسول قابل‌حمل خود را بعدها به شکل مستقل و نه همراه با بازی و در قالب بسته عرضه کند یا نه.


:: برچسب‌ها: سونی , بازار , پلی‌استیشن 4 , ویتای ازک‌تر ,

نوشته شده توسط رضا در چهار شنبه 23 بهمن 1392




صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 15 صفحه بعد

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by zarif This Template By Theme-Designer.Com